F.A.Q (Soalan Lazim)

Setelah anda buat pesanan, kami akan terus hantar. Rider personal kami akan calling anda sebelum mereka sampai di tempat anda.

Jika pembeli di Lembah Klang & Kota Bharu, penghantaran terus dalam masa 12jam selepas order. Jika selainnya di seluruh Semenanjung, delivery 24jam-48jam selepas order dibuat.

Ya, kami sediakan proses refund jika terdapat sebarang kerosakan kepada produk kami. Namun kami begitu komited untuk memastikan kualiti terbaik bagi setiap produk yang disajikan kepada pelanggan kami.

Kami mengambil stok-stok lembu kami hanya di 2 buah lokasi sahaja. Iaitu dari Kota Bharu, Kelantan & Temerloh, Pahang sahaja.

Kami menggunakan khidmat Rumah Sembelihan Syarie yang berdaftar secara sah dari Temerloh Pahang. HALAL lagi baik.

Ya, sebelum kami sembelih, pihak Jabatan Veterinar akan memberi lesen & surat kebenaran untuk menyembelih. Setiap ekor lembu yang bakal disembelih akan diperiksa terlebih dahulu

Kesemua stok kami adalah READY STOCK. Setiap minggu akan disembelih dan stok sentiasa ada.

Kami membuat sembelihan setiap minggu. Selepas sembelih, kami terus masukkan ke dalam “blast freezer” untuk memastikan tahap kesegaran yang optimum dan mematikan kuman. Jadi secara takrifan, lembu yang kami jual adalah segar (FRESH). Lembu yang digunakan adalah lembu tempatan. Baka yang digunakan datang dari baka Brahman, KK & Droughmaster.

Anda boleh membuat pilihan. Kami mengutamakan lembu segar. Namun kami juga menyediakan daging import untuk puan-tuan yang mengutamakan lebih penjimatan.

Bergantung dengan cara penyimpanan anda di dalam peti.
Simpan peti ais (Chiller) = Tahan 1-2 bulan
Simpan Freezer = Tahan 6 bulan lebih

Boleh terus hubungi kami di whatsapp admin Daging Online. Kami sedia membantu anda. KLIK LINK WHATSAPP ADMIN